Du är här  Om oss

 

 


 

Jag som har Kennel Westridge heter Monica Riscoll, och är till yrket idrottslärare och fd Personlig Tränare och GI-coach. Jag bor för tillfället inne i Västerås med mina cockrar.

Vi blev med cocker år 2003, då Sebbe kom in i vårt liv 2 dagar före julafton. Tanken var då inte att det skulle generera till kennel, men eftersom Sebbe med sitt underbara och lite speciella sätt fick oss att älska cockrar, så blev det efter ett tag en till  Ida, och en till  Albin, osv. Idag har jag några fler som ni kan se på "Våra hundar".              Cockern är en underbar ras som ger så mycket av sig själv, både som sällskap och som arbetskamrat!

Mitt intresse för hundar som jag haft sedan jag var liten, då vi hade pudlar i familjen, vaknade på nytt till liv, och nu åker vi på utställningar, har lite roligt med agility och tränar viltspår och försöker ta dem till Viltspårschampionat. Victor, min första efenuppfödda cocker som tidigare bodde hos oss har med sin arbetsglädje också fått mig att tycka det är roligt med lydnad, men det blir i mindre skala. Nu har vi också provat på lite Nosework som är en mycket rolig variant där hundarna får använda sin nos.                .

 Jag anser det vara viktigt att hunden får stimulans både för kropp och knopp, så jag försöker hinna med så mycket aktiviteter som möjligt. Det är också viktigt att få fram och föda upp friska, sunda och glada cockrar men också med en snygg och bra exteriör. Vår kennel bedrivs i liten skala i hemmiljö där hundarna är medlemmar i familjen. och det mesta här i livet.

Kvalitet framför kvantitet är mina tankar om uppfödning och det mesta här i livet.

 

 

 

 

Kontakt: Mob: (+46) 0707-47 09 17

Mail: riscoll@westridge.se 

Adress: Axel Oxenstiernas gata 22, 724 78  Västerås